pixel

Gadefest med god stil

kbh magasin

Distortion er festivitas, der forstår at dele folket – i dem, der hylder de enorme gadefester som et af årets københavnske højdepunkter, og i dem, der synes, det sviner og urindunster for meget.

Snart vil de festende horder påny indtage byens kvarterer ét efter ét med larm, glæde og dynger af skrald over en forlænget weekend. Men nu med frivillig brugerbetaling, for at kunne dække ekstraregningerne for oprydning og rengøring af gaderne.

For 100 kroner kan Distortion-deltagere "vise god stil" ved at købe et særligt gadearmbånd, der udstråler, at man tænker på mere end sin egen fest. Alle indtægterne fra gadearmbåndet går nemlig direkte til det renhold, som for alvor blev en stor udfordring sidste år, da festivalen mere end fordoblede sin tiltrækningskraft og sendte 285.000 mennesker ud på Københavns gader og natklubber i løbet af fem dage.

Distortion brager løs fra 30. maj til 3. juni.

Klik her for at købe armbåndet med det samme

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling