pixel

Historisk dag for husbåde

Drømmer du om at bo på vandet, er det nu du skal sætte skruen i.

kbh magasin

For første gang nogensinde udbydes der husbådepladser i Københavns Havn.

Der skal findes lejere til 11 helt nye husbådepladser ved Sluseholmen, og for at komme i betragtning kan man frem til 1. juli sende en ansøgning til By & Havn.

Herefter trækkes der ganske enkelt lod om hvem der får lov at lægge sin båd til ved de eftertragtede meter langs Københavns bolværk.

Planen er at der over de næste år skal udbydes flere husbådepladser i Sydhavnen, så flere københavnere kan se frem til at få vand under fødderne.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling