pixel

Højt pariserhjul på Nytorv

kbh magasin

Det er ikke så tit muligheden for at se København fra et helt nyt højdeperspektiv byder sig til. Men nu er et kæmpe pariserhjul flyttet ind på Nytorv med åbne gondoler, der hæver sig 38 meter over den inderste by.

Det er dobbelt så langt oppe i luften som Ballongyngen i Tivoli, men altså ikke helt på højde med 50-meters varianten, der drejede på Axeltorv i 2009. Europas højeste permanente pariserhjul er London Eye med 135 meter.

Udsigts-hjulet er en del af årets julemarked på Nytorv og bliver således stående helt frem til juleaften.

Nytorvs julefest: 19. november til 23. december 2015

Åbent alle dage fra 11-19 (fredag og lørdag til 21)

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordhavn
Kan et fiskemarked være med til at give Nordhavn lidt tiltrængt identitet og en stærkere kobling til det vand, der omgiver byens nye boligområde?

seneste
byens rum

Lige overfor Toftegårds Plads kan nyt boligbyggeri efter planen indvies til foråret. Huset er blot seneste eksempel på Valbys transfomation.
close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling