pixel

Hvad skal broerne hedde?

kbh magasin

Som bekendt får København snart tre nye cykel- og gangbroer, som skal få os hurtigt og tørskoet over Inderhavnen, Christianshavns Kanal/Trangraven og Proviantmagasingraven.

Navnet Inderhavnsbroen går måske an, men med Proviantmagasingravsbroen og Christianshavns Kanal/Trangravsbroen, begynder det altså at blive lidt vanskeligt for udtaletungen og hukommelsen.

Derfor beder Københavns Kommune nu om hjælp til at finde på nogle mere mundrette navne til de nye broer.

operabroen_kortgrafik.jpg

Du kan enten vælge at foreslå navne til alle tre broer, eller blot til én eller to af broerne, gerne inden for temaerne: - Nordisk mytologi - Personer og funktioner, som er knyttet til områdets historie - Navne med relation til Grønland, Island eller Færøerne - Maritime navne knyttet til havnen og søfart.

Har du fundet på et genialt navn som falder udenfor de fire kategorier, kan du også benytte dig af kategorien Frit Tema.

Kort sagt: alle navne er velkomne – og præmien er en cykel.

Find linket til at komme af med dit bud ovre til højre.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Indre By
Den ligner allerede en succes, inden den åbner officielt den 14. august, men forude kan ligge et opgør mellem biler og cykler i området omkring Lille Langebro.
  • Byens Rum
  • Valby
Ny bro gennem bygning skal være både vartegn og knytte to nye områder sammen

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv