pixel

Blind forvirring i Købmagergade

kbh magasin

Brolæggerne er næsten færdige i Købmagergade, der efter to års møjsommelig placering af millioner af nye granitsten er blevet helt fin og gråternet.

Men begejstringen over prestigeprojektet er til at overse hos Dansk Blindesamfund, selvom risikoen for faldskader er blevet mindre på den tidligere så ujævne strækning. Den tilhørende, specialdesignede ledelinje, som skal føre blinde og svagsynede sikkert gennem strøggaden, er nemlig så forvirrende, at den er ubrugelig.

Københavns Kommune har ikke lige penge til at lave ledelinjen om, men lover at tage brugere af blindestokke med på råd næste gang.

Se selv i dette indslag fra TV2 Lorry

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
København
Nyuddannet arkitekt vil skabe et "pensionat for træerne" på Langelinie og langs resten af havnen. Genbrug af ældre træer er nemlig billigere og kan bevare byens større træer.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling