pixel

Blind forvirring i Købmagergade

kbh magasin

Brolæggerne er næsten færdige i Købmagergade, der efter to års møjsommelig placering af millioner af nye granitsten er blevet helt fin og gråternet.

Men begejstringen over prestigeprojektet er til at overse hos Dansk Blindesamfund, selvom risikoen for faldskader er blevet mindre på den tidligere så ujævne strækning. Den tilhørende, specialdesignede ledelinje, som skal føre blinde og svagsynede sikkert gennem strøggaden, er nemlig så forvirrende, at den er ubrugelig.

Københavns Kommune har ikke lige penge til at lave ledelinjen om, men lover at tage brugere af blindestokke med på råd næste gang.

Se selv i dette indslag fra TV2 Lorry

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling