pixel

Kanalbyens sidste slagmark

kbh magasin

Enghave Brygge er den sidste del af Københavns sydvestlige havnefront, der mangler at få vedtaget en plan for fremtiden. Men nu nærmer det sig.

Københavns Kommune er klar til at sende sine ideer om endnu mere kanalby i Sydhavn i offentlig høring. Visionen er at bygge 11 boligøer med karreer uden på Enghave Brygge, hvor det i dag stort set kun er H.C. Ørstedsværket, der er tilbage.

Og protestgrupperne står klar til at protestere, ikke mindst Havnelauget ved Enghave Brygge, der er stiftet netop for at bekæmpe de 11 øers indsnævring af havneløbet med op til en tredjedel.

Læs Teknik- og Miljøborgmesterens pressemeddelelse hos Politiken

Følg 'Lad Københavns Havn leve' på Facebook eller besøg Havnelaugets protest-hjemmeside.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling