pixel

Kom med dit cykeltip

kbh magasin

Mangler din daglige cykelrute lige en klat asfalt, til at hjælpe dig over kantstenen? Eller måske et blåt cykelfelt, til at holde bilerne på afstand i krydset?

Så har du hen over sommeren chancen for at gå gjort noget ved det, hvis du tipper Københavns Kommune, der har ekstra fokus på de små forbedringer, der kan give cykelturen et stort løft.

Se her hvordan du giver dit cykeltip

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling