pixel

Nørreport-kaos er på trapperne

kbh magasin

Hvis du ikke syntes, der er nok metrobyggepladser, fjernvarmekratere og brolægningsprojekter i København for tiden, så kan du glæde dig til, at også Nørreport snart står på den anden ende.

Landets travleste station skal totalrenoveres både over og under jorden, og det betyder afspærringer og trafikindgreb, der starter nu, intensiveres når juledekorationerne kommer op, og varer til langt ind i 2014.

Blandt andet spærres Nørre Voldgade helt af for gennemkørende biltrafik i årevis, og undervejs lukkes også regionaltog-perronen i otte måneder.

Læs mere om de trafikale konsekvenser hos Politiken

Se mere om det nye Nørreport

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling