pixel

Ny blæst om multiarena

kbh magasin

Bedst som følgetonen om en stor multiarena i København så ud til at få en lykkelig slutning, anklages planerne for ulovlig statsstøtte.

Derfor kigger EU-kommissionen nu nærmere på den københavnske model, hvor kommunen og fonden Realdania vil betale halvdelen af gildet hver, mens det halvt statsejede By & Havn lægger gratis grund til i Ørestad.

På trods af en stribe tidligere kuldsejlede arena-drømme fra private aktører, skal det undersøges nærmere, om der virkelig er behov for offentlig støtte i København for at realisere en megahal til sport, events og koncerter.

Får EU ikke sat en ny kæp i hjulet, er det visionen at slå portene op til Copenhagen Arena i slutningen af 2015. Koncertkoncernen Live Nation er allerede udvalgt til at stå for driften.

Læs mere hos Børsen

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

Skal Parken have plads til 50.000 tilskuere? Og hvad skal der ske på Skøjtehalsgrunden lige ved siden af? Får København en indendørs atletikhal? Og er der overhovedet plads til det hele?

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling