pixel

Nye Nørreport er en genganger?

Schweizerne har en station der ligner til forveksling ...

kbh magasin

Den nye Nørreport Station står efter planen først færdig i 2014, men hvis du har lyst til noget der minder om et sneak peek, giver det tilsyneladende god mening at sætte kursen mod Schweiz.

En vågen læser skriver til os at Nørreports nye former ikke er helt ulig dem man finder på sporvognsstationen Bellevue i Zürich.

En genganger? Døm selv.

nyenoerreport.jpg

Illustation: Public Arkitekter og COBE

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling