pixel

Nørreport Statoin er fup

kbh magasin

Fotobeviset spredte sig på de sociale medier med lynets hast: Nørreport har fået sine ikoniske neonbogstaver tilbage – nu bare med stavefejl.

"Station" er blevet til "Statoin", og det grinede vi meget af den formiddag. Men fotoet er rent fup, en billedmanipulation skabt for at få dig til kigge op og ikke bare ned i asfalten. Lyder i hvert fald efterrationaliseringen fra den photoshop-duelige bagmand til BT. Og folkene bag ombygningen har takket for opmærksomheden i Ekstra Bladet.

At gamle Nørreports signatur er kommet hjem til Ny Nørreport, er dog rigtigt nok. De røde navneskilte sidder nu på taget over den kommende hovedtrappe, men det varer lidt, inden der også kommer lys i dem igen.

Hele renoveringen af station og stationsplads forventes færdig i løbet af 2014, se mere om Ny Nørreport her på magKBH.

Følgende rivaliserende fotobevis på, at alt i virkeligheden er stavet, som det skal, er ind til videre verificeret som ægte:noerreportskiltsandt.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling