pixel

Højt pariserhjul på Nytorv

kbh magasin

Det er ikke så tit muligheden for at se København fra et helt nyt højdeperspektiv byder sig til. Men nu er et kæmpe pariserhjul flyttet ind på Nytorv med åbne gondoler, der hæver sig 38 meter over den inderste by.

Det er dobbelt så langt oppe i luften som Ballongyngen i Tivoli, men altså ikke helt på højde med 50-meters varianten, der drejede på Axeltorv i 2009. Europas højeste permanente pariserhjul er London Eye med 135 meter.

Udsigts-hjulet er en del af årets julemarked på Nytorv og bliver således stående helt frem til juleaften.

Nytorvs julefest: 19. november til 23. december 2015

Åbent alle dage fra 11-19 (fredag og lørdag til 21)

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens rum