pixel

Bali i Gyldenløves­gade

Hop i poolen og kom i junglestemning i et ombygget kontorhus midt på storbyboulevarden.

manon les suites pool

Når vinterkulden bider er der ingen skam i at drømme København omplaceret til varmere himmelstrøg. Og med lidt indlevningsevne er troperne nu ikke længere væk end hjørnet af Nyropsgade og Gyldenløvesgade, lige over for Borgerservice!

Kort
Manon les Suites

Inde midt i det tidligere HK-hus har det nyindflyttede hotel Manon les Suites skabt et pool-område indhyllet i eksotisk junglestemning, man ellers skal til Bali for at finde. Det er nemlig kæden Guldsmeden Hotels' resort på tropeøen, der har inspireret indretningen af en københavnsk storby-aflægger.

Svømmepølen ligger i bunden af den ombyggde kontorbygnings centrale atrium, midt mellem grønne palmer og planter, der også hænger ned fra glasloftet og de omkransende svalegange.

Og det er ikke forbeholdt hotellets overnattende gæster at tage en dukkert, slænge sig i lounge-sengene under de lysende fiskelamper og bestille læskende drikke i pool-baren.

Ligesom i restauranten ved tagterrassen er der åbent for alle. Vandhunde udefra skal dog være medlem af hotellets fitnesscenter og lægge 150 kroner for at komme i poolen – tøfler, kimono og håndklæde er med i prisen, men medbring eget badetøj. Har man brug for en invitation, så er der fredagsbar med musik hver den første fredag i måneden, hvor man kan leje en poolbag og bade uden at være meldt ind i klubben.

Manon les Suites er det femte og med 87 værelser og hotellejligheder oppe på svalegangene det hidtil største af Guldsmedens fem hoteller i København. Opkaldt efter ejerernes datter Manon, efter samme navngivningsprincip som hotellerne Axel i Colbjørnsensgade og Babette i Bredgade.

HK forlod i 00'erne Gyldenløvesgade 19, som derefter blev til lejlighedshotellet Hotel G, der har været drevet af skiftende kæder inden Guldsmedens jungleforvandling på adressen mellem H.C. Andersens Boulevard og Åboulevarden.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.

relaterede
visioner

læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.
læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.

seneste
byens liv