pixel

Prop i Harald

kbh magasin

Fakta

Byggepladsen Skjolds Plads

Metroarbejdsplads i Haraldsgade mellem Tagensvej og Valkyriegade.

Arealet omfatter desuden den nordlige og vestlige del Fafnersgade og Sigurdsgade, inklusiv arealet herimellem, samt en del af Slangerupgade

Træerne langs Haraldsgade fjernes.

I de næste syv år må du finde på nye måder at komme rundt på Ydre Øster– og Nørrebro. Den tungt trafikerede Haraldsgade er nemlig nu officielt omdannet til metrobyggeplads, og derfor lukket helt af for køretøjer – med mindre de er udstyret med stærke gravearme til at åbne asfalten eller store lad til at køre jord væk på.

Alle biler og busser skal nu i en stor bue udenom, men cyklister og fodgængere skal ikke fortvivle. Eller, i hvert fald ikke helt. For man kan stadigvæk gå igennem Haraldsgade, og til en hvis grad også cykle, afhængigt af det daglige arbejde.

Proppen i gaden løsner sig først, når stationen Skjolds Plads åbner med resten af Cityringen i 2018 – indtil da vil den stå på byggelarm, kraner og gravemaskiner.

KBH sender en kærlig tanke til alle de berørte beboere, og håber at Cityringen bliver ventetiden værd for dem.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling