pixel

Så er der bilfri by!

kbh magasin

En af de tungestvejende grunde til, at du skal til stemmeboksen netop torsdag 15. september er, at det gælder om at få folketingsvalget overstået, inden VM i Cykling kommer til hovedstaden og sætter trafikken på den anden ende i en uge.

Allerede på valgdagen spærres H.C. Andersens Boulevard helt af til målområde, og det bliver den ved med at være indtil 22. september.

Den 19.-21. september skal der køres enkeltstarter fra Christianshavn og Indre By ud til Østerbro og Gentofte, og ruten kan kun passeres gennem bestemte porte i bestemte tidsrum, også for gående og cyklister.

Find trafikdetaljerne og et oversigtskort hos trafikken.dk

Se hvad der sker til den sideløbende cykelfestival 'Festdage i Cykelbyen' under VM

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling