pixel

Vær din egen Postmand Per

Muterede kæmpepostkasser skyder op i bybilledet. De er til høflig pakke-selvbetjening.

kbh magasin

Pludselig stod de der. Lange og postkasserøde. På Pilestræde, på Platanvej, ved Jet-tanken på Borgervænget – og rundt regnet 50 andre steder i København.

Farven er ikke tilfældig, for monstrummerne er PostDanmarks nye pakkeautomater til selvbetjening. En fleksibel nyskabelse, der gør det muligt for dig at hente dine pakker døgnet rundt, ugen rundt, og som derfor har fået navnet Døgnboksen.

Bor du fremover tættere på sådan en døgnboks end på et posthus, vil pakkeposten ofte lægge dine pakker til dig i automaten, hvis du ikke træffes derhjemme. Så får du sesam til at åbne sig med en kombination af adviseringsslippen og dit gule sygesikringskort.

Men du kan også springe det forsinkende mellemled over og få leveret dine ting og sager direkte i Døgnboksen. Det kræver blot, at du opretter dig online, inden du begynder at angive din lokale mutant-postkasse som leveringsadresse, når du shopper. Så får du en sms, når pakken ligger klar til afhentning.

Er du oprettet som bruger, kan du også sende pakker fra Døgnboksen 24/7.

Opret dig på ePosthuset

OPDATERING: Døgnboksen ændrede 1. september 2013 navn til Pakkeboksen.

doegnboksen_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling