pixel

Vejarbejde = Anarki

kbh magasin

Hvis det føles som om, vejarbejde i København er et kaotisk Sisyfos-foretagende, så er det nok fordi, der faktisk er noget om det.

I Københavns Kommunes friske stikprøve af 158 refleksvestbesatte vejarbejder manglede over halvdelen af entreprenørerne de nødvendige tilladelser. Københavnske veje fræses op og asfalteres igen godt 10.000 gange om året, så stikprøven giver begrundet mistanke om, at 5.000 vejarbejder er ude af kontrol på et københavnerår.

Blandt overtrædelser, som kommunen reelt ikke kan stille noget op over for, er vejafspærringer, der står månedsvis længere end tilladt, eller hvor der slet ikke arbejdes.

Læs mere hos DR P4 København

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling