pixel

Penthouse med udsigt til Nyhavn er Københavns dyreste lejlighed

Christianshavnerlejlighed med opsigtsvækkende udsigt sat til salg for lige så opsigtsvækkende 28,5 millioner kroner.

dyreste lejlighed udsigt

Drømmer du om at sidde på altanen en sommeraften og se på cyklisterne, der krydser frem og tilbage over Inderhavnsbroen, mens teatergængere defilerer ud fra Skuespilhuset efter en endt forestilling, og lyden af latter og bægerklang driver over vandet fra det nærliggende Nyhavn?

Nu kan drømmen blive til virkelighed, formedelst 28,5 millioner kroner.

Det er prisen på Københavns p.t. dyreste lejlighed — en to-plans, femværelses penthouselejlighed på 207 m2 i en seks år gammel ejendom i Strandgade på Christianshavn. Ejendommen er nabo til blandt andet Nordatlantens Brygge og Krøyers Plads.

Lejligheden breder sig over ejendommens fjerde og femte etager og har blandt andet to badeværelser, soveværelse med kæmpestort walk-in-closet, kæmpe køkkenalrum med panoramavindue og fem meter til loftet samt en stor altan med udsigt over havnen. 

Fra lejligheden er der en imponerende udsigt ind over København med Gammelholm, Nyhavn, Inderhavnsbroen og Skuespilhuset i forgrunden.

Lejligheden har egen parkeringsplads, ligesom der er mulighed for at leje en bådplads ved kajen. 

Derudover er området så tæt pakket med restauranter og spisesteder — for eksempel gourmetrestauranten Barr og madmarkedet Broens Gadekøkken — at det kan være svært at forstå, hvorfor man har gidet udstyre lejligheden med køkken.

Lejlighedens nuværende ejer kan, hvis det lykkes at sælge til udbudsprisen, gå videre ud i verden med en klækkelig fortjeneste på bankkontoen. Vedkommende betalte tilbage i 2014 "kun" 12,5 millioner kroner for lejligheden.

Hvis 28,5 millioner er lige i overkanten, kan byens i skrivende stund næstdyreste lejlighed — en 241 m2 stor taglejlighed med syv værelser og tagterrasse i Store Kongensgade — erhverves for "kun" 26,9 millioner kroner, mens der kun skal godt 19,9 millioner kroner på bordet for at betale for den tredjedyreste — en 322 m2 stor seksværelseslejlighed i Pilestræde i Indre By.

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling