pixel

Cykling forbudt i Superkilen

kbh magasin

Først satte kommunen advarselsskilte op, fordi den nye, knaldrøde cykelsti viste sig at blive glat i regnvejr. Men nu er det decideret forbudt at cykle gennem Den Røde Plads ved Nørrebrohallen, og det i alt slags vejr.

Prestigeprojektets røde belægning er blevet dømt for farlig og skal skiftes, så de næste par måneder må jernhesten trækkes på denne del af den ellers ubrudte cykelrute tværs gennem København og Frederiksberg.

Den Røde Plads er en del af det sammenhængende, byinventarssamlende område Superkilen mellem Nørrebrogade og Tagensvej. Hele Superkilen indvies officielt senere på året.

Læs mere hos 2200n.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Indre By
København er en hård by med få træer, mente arkitekten bag Blox. Hun har en vision om, at der skal vokse '1.000 træer' ved siden af den udskældte bygning.

seneste
byens rum