pixel

Undgå Den Røde Plads i regnen

kbh magasin

Rød er normalt en advarselsfarve i trafikken, og den knaldrøde asfalt på Den Røde Plads mellem Nørrebrogade og Mimersgade er ingen undtagelse.

Smutvejen for cyklister og fodfolk bliver nemlig så spejlglat i regnvejr, at den nu har fået sat (hvide og lidt røde) advarselsskilte op, mens en løsning udtænkes.

Den Røde Plads er en del af det sammenhængende, byinventarssamlende område Superkilen, der indvies officielt i løbet af foråret.

Læs mere hos 2200n.dk

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • København
En meget rød belægning og spøjst gadeinventar, indhentet fra hele kloden, er begyndt at poppe op på Ydre Nørrebro.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens rum