pixel

H. C. Ørstedsvej går i sort

kbh magasin

En ny front i bykampen mellem cykelstier og parkeringspladser er åbnet på H. C. Ørstedsvej. Her har butikkerne i en fælles aktion dækket deres ruder med sort plastik i protest mod trafiksaneringsplaner.

Den sorte stemning skal illustrere den butiksdød, som de frygter følger med nedlæggelse af bilparkering langs gaden.

Protestaktionen berører den midterste del af handelsgaden, mellem Thorvaldsensvej og Rosenørns Allé, hvor Frederiksberg Kommune endnu mangler at anlægge cykelsti, men planlægger at gøre det. Et berygtet stykke vej præget af sparsom plads på kørebanen og hasarderede cykelmanøvrer uden om hvidevare-institutionen Kølemøllers varebiler.

Butikkerne på H. C. Ørstedsvej er da heller ikke decideret anti-cykelstier. De vil bare beholde p-pladserne også.

Læs mere hos Facebook-gruppen 'Red H.C. Ørstedsvej!'

img_9272.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling