pixel

Imperial er skrumpet

kbh magasin

Nordens største biografsal ligger stadig ved Vesterport, men Imperial er blevet 100 pladser mindre. Til gengæld sidder de nu op til 1.002 filmgængere i spritnye stole og kigger på et endnu større lærred.

Efter en måneds tid i moderniseringens tegn er Imperial genåbnet de tre stolerækker fattigere, men titlen "Verdens Største Dolby Atmos-biograf" rigere. Dolby Atmos 3D er mærkatet på salens nye højtalersystem, der eftersigende tager surround sound til et uhørt niveau. Lærredet er vokset til 142 m2, så Imperial kan vise et op mod 40 procent større billede end før, alt efter formatet på filmen.

Imperial fejrede 50 års jubilæum som biograf i 2011. Oprindeligt var der plads til 1.523 i salen, og det var dengang kun nok til at være den tredjestørste biograf i København.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

relaterede
artikler

Posthus Teatret er atter genåbnet, for hverken disko-dasko, vandmasser eller skrankepaveri kan gøre det af med byens hyggeligste biograf.

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling