pixel

København i IMAX-format

kbh magasin

Hvis du vil give en filmentusiast blanke øjne og røde kinder, skal du blot hviske: "Imax" — og nu er Nordens første Imax-biograf på vej i København.

Det er Cinemaxx på Fisketorvet, der ombygger sin hovedsal til at kunne vise spillefilm i det særlige format, der ikke helt uden hold i virkeligheden bliver brandet som den ultimative filmoplevelse.

Blandt meget andet kan Imax med sit høje og buede lærred byde på et 25 procent større billede, hvis filmene også er optaget i formatet, som flere af de helt store blockbuster-instruktører insisterer på. Ved årsskiftet fandtes der på verdensplan 934 Imax-sale fordelt på 62 lande — den tætteste på København i Berlin.

Sal 1 i Cine-Imaxx er klar med Nordens største lærred og 550 nye luksussæder til premieren på superhelte-braget 'Avengers: Age of Ultron' den 23. april.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling