pixel

Kødbys-oprør ulmer

kbh magasin

Er kreative Kødbyen ved at kuldsejle? Solide huslejestigninger skaber i hvert fald oprørske december-dønninger i det københavnske svar på New Yorks Meatpacking-district.

Siden 2005 har Københavns Kommune satset på at blande de traditionelle kødhandlere i Den Hvide Kødby på Vesterbro op med nye kreative erhvervsdrivende og happenin' beværtninger.

Hipster-densiteten i området, særligt efter mørkets frembrud, tyder på succes, men der er ikke rigtig penge i strategien for Kommunen, der tidligere på efteråret erklærede sig klar til at sælge hele området, og nu altså piller ved det oprindelige lokkemiddel: billig husleje. Endda med tilbagevirkende kraft.

Læs meget mere hos Politiken

Emner

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv