pixel

Oplev byens byggerier i ny arkitekturuge

kbh magasin

I fire septemberdage kan du komme med på en række særlige opdagelsesrejser rundt i Københavns nyere arkitektur.

Det er arkitektur-festivalen RISING Architecture Week, der for første gang indtager byen med en konference for 500 internationale branchepersoner – men også med mere end 50 arrangementer ude i byen for alle og enhver.

Hvad med for eksempel en cykeltur i havnen anført af Henning Larsen Architects, der tegnede Operaen? En forpremiere-omvisning i Panums bronzefarvede højhus? Måske en guidet drone-tur i Sluseholmen, hvor du ved hjælp af særlige briller følger med i livebillederne fra luften?

Ellers er der også tegnestue-besøg, bådture, filmvisninger, pop-up restaurant og meget mere – bare husk at tilmelde dig og købe billet på forhånd.

RISING Architecture Week15.-18. september over hele København (og i Århus) Find hele programmet her

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Valby
Et indendørs mødested for både voksne og børn — dét mangler i mange af Københavns bydele, mener SquareOne Arkitekter.
læservision
Valby
Klubber og foreninger i Valby Idrætspark har en ambitiøs vision om at lave området til en hel idrætsby.

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
​København kåres gang på gang som verdens bedste cykelby, men konkurrenterne puster os i nakken. Vi giver de to-hjuledes by et serviceeftersyn for at finde ud af, hvor godt det egentlig står til, og hvad der kan gøres bedre.