pixel

Spot en mursten

kbh magasin

Fakta

QUIPROQUO

Dansehallerne fra 11.- 26. marts
Pasteursvej 14-24 , København V

Billetter koster 130 kroner / 60 kroner for ung hos billetten.dk

Byens byggesten får måske ikke altid den opmærksomhed, de fortjener. Men hvis du spotter en mursten med to spraymalede skikkelser og påskriften QUIPROQUO, er du tæt på at vinde en oplevelse, som du nok normalt var gået glip af.

Teaterforeningen Rapid Eye, som står bag forestillingen Quiproquo, har nemlig sat gang i en murstensskattejagt, hvor de første personer, der spotter en af deres hjemmelavede murstenflyers, er med i kampen om 20 fribilletter.

Quiproquo er en nycirkusforestilling om nogle af livets store spørgsmål, fremvist af jonglørerne Samuel Gustavsson og Niclas Stureberg. Hvad er tilfældigt og hvad er forudbestemt? Er alting forbundet? Det vil performerne undersøge i en sammenspundet installation af bevægelser, snore, pinde – og mursten.

Der er findes 200 af de tunge flyers, og de er blevet spredt ud over private og offentlige rum i København. Så hvis du – tilfældigt eller forudbestemt - skulle ramle ind i en af murstenene, skal du skynde dig at tage et billede af den og maile det ind.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling