pixel

Vi har brug for din hjælp

Magasinet KBH gør et sidste forsøg på at genoptage udgivelsen på papir, og vi har hårdt brug for støtte.

kbh magasin

Som mange allerede ved, måtte Magasinet KBH i vinter indstille udgivelsen af det trykte magasin, da Københavns Kommune ikke forlængede sin støtteaftale med magasinet på Budget 2011.

Vi har siden undersøgt et hav af alternativer for igen at kunne udkomme, men må nu endeligt erkende, at det ikke lader sig gøre. Et magasin af denne type er ikke tilstrækkeligt kommercielt til, at det kan overleve uden støtte.

Det samme gælder for rigtig mange af de andre medier, der udgives i dag, men mange af disse har mulighed for at modtage statsstøtte. Det har KBH som regional udgivelse ikke.

Derfor har vi besluttet, at vi vil gøre et forsøg på at få genoptaget støtteaftalen med Københavns Kommune, der i august og september vil forhandle om de kommende års budgetter.

STØT OS Men det bliver svært, og derfor har vi brug for støtte. Vi har brug for, at så mange som overhovedet muligt tilkendegiver, at de enige med os i, at Magasinet KBH bør støttes af Københavns Kommune. Og det kan man gøre her:

www.vivilhavekbhtilbage.dk

Vi håber, rigtig mange vil støtte op om vores bestræbelser. Hvis det ikke lykkes at lave en ny aftale med Københavns Kommune, er vi tvunget til helt at nedlægge magasinet - altså også den hjemmeside som vi har drevet videre efter indstillelsen af den trykte udgivelse.

Støt os. Hjælp os. Så vil vi til gengæld gøre alt, vi kan, for at Københavns Kommunes politikere lytter til jer.

Med venlig hilsen Redaktionen af Magasinet KBH

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer i dag adgang til langt størstedelen vores indhold.

Den artikel du lige har læst, var der gratis adgang til, men langt de fleste skal man være medlem for at læse.

Den gode nyhed er, at medlemskaber starter ved blot 29 kroner om måneden.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling