pixel

Københavns kunst i din hule hånd

Med ny app er byens muligheder på gallerier og kunstmuseer altid kun få tommeltast væk.

kbh magasin

At få det hurtige overblik over Københavns boomende kunstmiljø er ved at være en umulig mission. Men nu kommer app'en Art Cph til undsætning, så du ikke behøver misse flere småhemmelige ferniseringer eller oversete udstillinger.

Art Cph er en gratis kunstguide for københavnske kunstelskere og turister med interesse i kunst, der kan bruge en hurtig og håndholdt genvej til det bedste af byens aktuelle udbud.

Lomme-assistancen fås dog ind til videre kun på iPhone, så ejere af konkurrerende typer smartphones må nøjes med at se misundelige til, mens der bladres gennem app'ens fire hovedkategorier (Udstillinger, Museer & Gallerier, Ferniseringer & Events samt Anbefalinger) eller sorteres muligheder efter Københavns bydele.

Som en ekstra feature får Art Cph løbende folk fra kunstmiljøet til at give deres bud på, hvad der er mest interessant i byen lige nu. I maj måned er det Michael Jeppesen, Thomas Asbæk og Jens-Peter Brask, der anbefaler.

Ligesom Art Cph er gratis at bruge, koster det heller ikke penge for gallerierne og museerne at være med i app'en. Folkene bag kalder det selv et filantropisk projekt, drevet af iværksætterånd.

Du kan hente Art Cph i Apple's App Store nu.

art_cph_app_2.jpg

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Alle kan læse vores indhold, og sådan ser vi det helst fortsætte. Men vi er et lille foretagende, og der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive støttemedlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

  • KBH+
  • København
"Rotter med vinger," bliver de kaldt. Men er duerne virkelig så slemme, eller er vores foragt bare et symptom på et syn på byen der er ved at ændre sig?
close logo

Opmærksomhed og debat giver bedre by

Støt Magasinet KBH – fra kun 20,-/md.