pixel

Frank Jensen om KBH?

kbh magasin

Fakta

Magasinet KBH måtte i starten af oktober indstille udgivelsen da den livsvigtige bevilling fra København Kommune ikke blev forlænget på Budget 2011.

Det Radikale Venstre stillede så den 15. oktober et forslag om at støtten i stedet blev fundet på det allerede eksisterende kommunikationsbudget i Bo Asmus Kjeldgaards Teknik- og Miljøforvaltning.

KBH erfarer dog at teknik- og miljøborgmesteren på flere niveauer modarbejder dette, og at det indtil videre ikke er lykkedes at skabe et flertal for Det Radikale Venstres forslag.

Udgivelsen af Magasinet KBH er derfor nu ophørt, men vi står klar til at genoptage den hvis Københavns Kommune alligevel skulle kunne finde støtten.

Det er håb om at overborgmesteren tirsdag 7. december vil udtale sig om Magasinet KBHs lukning som følge af den manglende bevilling fra Københavns Kommune.

Frank Jensen har oprettet et indlæg på sin Facebook-side. Her opfordrer han alle til at stille spørgsmål om alt hvad der har med kommunen at gøre. Det mest populære spørgsmål vil overborgmesteren så svare på i en videohilsen på Facebook-siden den 7. december.

En hel del har taget imod overborgmesterens tilbud, og søndag den 5. december er Magasinet KBH det mest populære spørgsmål.

Vi opfordrer alle de læsere der gerne ser KBH genopstå til at kigge forbi overborgmesterens side og markere. Det er nok den sidste lille chance for at magasinet kan begynde at udkomme igen.

Man skal blot lige klikke ved at man "synes om" Frank Jensen, og så kan man markere en "synes om" ved alle de spørgsmål der handler om KBH. Eller stille sit helt eget spørgsmål.

Det sker her:Tråden med Frank Jensens opfordring

Og vi står klar til at genoptage udgivelsen af KBH hvis overborgmesteren skulle komme med nyheder der giver os mulighed for det.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling