pixel

Københavnersnuder søges

Magasinet KBH kommer ikke tilbage på papir, men lever videre på nettet – hvis du vil være med.

kbh magasin

Hovedstaden fortjener et medie, der dedikeret dyrker Hovedstaden og dens udvikling. Et medie, der går op i al dens nye arkitektur, i al dens foranderlige liv – og bare i alting København.

Derfor fortsætter Magasinet KBH med at dække byen på nettet, selvom drømmen om at genopstå som blad nu er endegyldigt slukket. Det kan aldrig blive helt det samme, men ambitionen og ånden fra de 57 printudgaver lever videre i en ny konstellation med samme mission.

Selvom målsætningen er professionel, er realiteterne det dog ikke nu. For at kunne holde niveauet, har MagasinetKBH.dk derfor brug for flere frivillige hænder og begejstrede københavnersnuder. Det er her, du kommer ind i billedet.

Måske har du lyst til at skrive langt om stort, eller kort om småt. Om det nye, eller om det gamle eller om det fremtidige København. Til at interviewe byens indbyggere, eller teste deres kebabsteder for dem.

Måske er du fotograf og vil dele dine københavnermotiver. Måske er du grafiker og kan hjælpe med en grafik. Måske har du talent for at sælge banner-annoncer, eller ved noget om koder og Drupal.

Lige meget om du kan være med på mKBH.dk-holdet en gang om ugen, en gang om måneden, eller bare en enkelt gang, så tøv ikke med at give lyd fra dig, men send os straks en mail.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 20 kroner om måneden — mindre end prisen på en kop kaffe. Men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et lidt større medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

læservision
Nordvest
Overdækning af Helsingørmotorvejen til et grønt byrum, der byder velkommen til København.
tegnestuevision
København
Byens parkeringspladser udnyttet til midlertidige studieboliger – uden at fjerne bilerne.

seneste
byens liv

  • Byens Liv
  • Indre By
Scandic udvider centralt — med offentlig adgang til åben lobby og skybar med udsigt over byen.