pixel

Kommende boliger på Nordø er populære

På kun få dage er næsten en tredjedel af 115 nye ejerlejligheder på Nordø i Nordhavn blevet reserveret — nye visualiseringer viser fremtiden for mini-bydelen.

nordø boliger spidsen

For en del boligsøgende er det tilsyneladende en tiltalende tanke at blive nabo til den kommende, spektakulære kontorejendom Spidsen og få udsigt over havnen til blandt andet FN-byen og Langelinie.

I hvert fald er næsten en tredjedel — i skrivende stund 33 — af de 115 kommende ejerlejligheder på Nordø i Nordhavn allerede reserveret — kun tre dage efter at salget blev skudt i gang.

Nordø, der formelt hedder Redmolen, rager ud i Øresund fra Århusgadekvarteret som det krumme næb på en af de måger, der formentlig bliver faste gæster på de kommende øboeres altanrækværker.

Det er PFA Ejendomme, der står for udviklingen af øen, som udover boliger bliver bebygget med kontorejendomme — heriblandt cylinderformede Spidsen — og et hotel med 300 værelser. 

Byggeriet er i fuld gang og forventes afsluttet i 2023.

Reference til containerfortid

De 115 lejligheder bliver opført på Nordøens sydside i to ejendomme: Det længeformede etagebyggeri Nordøhuset, som bliver umiddelbar nabo til Spidsen, og Nordøkarréen, der som navnet antyder bliver et karrébyggeri med indre gård.

Henning Larsen Architechts har tegnet de to boligejendomme, der bliver beklædt med rød tegl i to forskellige nuancer, og hvis byggeklodsagtige udtryk refererer tilbage til områdets fortid som containerhavn med store stabler af containere. 

Lejlighederne varierer i størrelse fra 70 til 203 m2 og er alle forsynet med mindst én altan, tagterrasse eller privat terrasse. Store vinduespartier trækker lyset ind i lejlighederne og sikrer, at beboerne til fulde kan nyde udsigten over vandet.

Lejlighederne varierer i pris fra knap 4,5 millioner kroner for en to-værelses på 70 m2 til 18 millioner for en tre-værelses på 203 m2 med to badeværelser og to altaner. 

Sidstnævnte er i øvrigt allerede reserveret.

Få adgang som medlem eller abonnent

Medlemskaber er rettet mod privatpersoner.

Abonnementer er rettet mod erhverv, der har brug for bilag og mulighed for medarbejderabonnementer med rabat.

Mest læste

relaterede
artikler

relaterede
visioner

tegnestuevision
Refshaleøen
Drop karréerne og byg i stedet videre med Refshaleøens eksisterende former — og skab på den måde mere urban, kompleks og interessant by end i meget af det nye København. Sådan siger Jool Arkitekter.

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling