Sandslotte for viderekommende

kbh magasin

Fakta

Københavns Internationale Sandskulptur Festival 2012

27. maj – 5. august

Ofelia Beach, også kendt som Kvæsthusmolen bag Skuespilhuset.

50 kroner for voksne, det halve for børn, gratis for de helt små under 3 år.

Er du træt af uambitiøse sandkasser i baggården, så slå et smut forbi Ofelia Beach ved Skuespilhuset i løbet af højsommeren og oplev nogen af verdens bedste sandskulptører omskabe molen til en lang skulpturlabyrint med op til ti meter høje kreationer med verdenshistorien som tema.

Københavns Internationale Sandskulptur Festival 2012 hedder nyskabelsen, der i sand afbilleder nedslag i tiden fra The Big Bang til i dag. Dinosaurer, vulkaner, pyramider, middelalderslotte, rumskibe og en særlig hyldest til værtsbyen.

Festivalen åbner officielt 31. maj og bliver stående helt til august, men allerede fra 27. maj kan du tæt på følge sandkunstnernes intense arbejdsproces med at omdanne 3.000 tons af det medgørlige materiale til store, men dog detaljerige skulpturer, hvor selv øjenvipper og negle bliver formet.

Til dem, der føler sig inspireret, står en sandkasse klar til at lade børn og voksne afprøve deres egne kreative evner. Og frygt ej for din sandslot-sightseeing, skulle det blive regnvejr – skulpturerne er nemlig lavet med en særlig teknik, som gør sandet vandsikkert. Men husk en paraply til dig selv.

Mest læste

Li’ KBH

kommentarer

relaterede
artikler

  • Byens Rum
  • Indre By
Ofelia Plads går ind i sin første fulde sæson, og havnepladsen ligner allerede en succes, mens både københavnerne og arkitekturpriserne strømmer til.

relaterede
visioner

tegnestuevision
København
Stormflodssikring, infrastruktur og byudvikling tænkt sammen til den manglende brik i et sammenbundet København.
læservision
København
Få mere sollys ud af vintermånederne ved at skabe bakker i de klassiske københavnerkarreers vindstille gårde.

seneste
byens liv

close logo

Vi overlever for mindre end prisen på en kop kaffe

Kære læser, støt Magasinet KBHs arbejde ― fra kun 20 kr. / måned