pixel

Street View – nu til vands

kbh magasin

Snart kan du stå til søs i Københavns havn og kanaler - uanset hvor i verden du befinder dig.

Google Street View’s kamerarobot har nemlig været på kanalrundfart, og dens fotograferingshastighed har formentligt fået bådens øvrige turister til at blegne.

Robotten er nemlig udstyret med hele ni kameraer, der peger i hver deres retning og skaber panoramabilleder, som giver 360-graders udsigt til glæde for brugerne af Google's populære internet-verdenskort.

På den måde bliver det muligt at stige ombord på båden og sejle med, nøjagtigt som når du slentrer virtuelt rundt i verdens byer kun ved hjælp af museklik.

Læs mere i Urban

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens liv

close logo

Endnu ikke medlem?

For kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling