pixel

Én milliard til hotel på Købmagergade

Ejendomsudvikler låner stort for at fortsætte byggeri.

Hotel Round Tower Købmagergade facade

Trods Coronakrise og et dramatisk fald i antallet af turister i København, er der fuld gang i byggeriet af The Trinity Quarter, der er det navn, som ejendomsudvikleren Hines har valgt til sit store byggeprojekt på Købmagergade — et projekt der primært består af det nye 'Hotel Round Tower'.

At det ikke er helt gratis at etablere nye hoteller i København, vidner Hines' seneste ejendomslån om. 

Mere end én milliard kroner har Hines netop været nede og låne hos Nordea for at kunne finansiere det store byggearbejde.

"På trods af usikkerheden i verden netop nu er vi fuldt dedikerede til dette vartegnsbyggeri," siger James Robson, Hines' adm. direktør for den nordiske afdeling.

Direktøren siger også, at finansieringen udgør en blåstempling af det ambitiøse projekt og gør det muligt for firmaet at fortsætte efter planen, der dikterer overnattende gæster fra 2022.

Tak fordi du læste artiklen til ende — vi håber, du kunne lide den.

 

Vi hopper lige til sagen: På Magasinet KBH følger vi tæt udviklingen af København. Intentionen er at give dig brugbare informationer, og gennem debat at bidrage til at skabe et bedre København.

Men der er mange omkostninger forbundet med at lave et digitalt magasin, og derfor har kun medlemmer pr. 7. juni 2019 adgang til langt størstedelen vores indhold.

Vi kan kun overleve med støtte fra vores læsere.

Hvis du har glæde af Magasinet KBH, så håber vi meget, at du vil blive medlem. Medlemskaber starter ved kun 29 kroner om måneden, men de gør hele forskellen for os, og giver adgang for dig.

Bliv medlem

PS. Som medlem slipper du også for at se flere af de her opfordringer til medlemskab, og alle reklamer forsvinder, hvis du vælger et plus-medlemskab.

Mest læste

kommentarer

relaterede
artikler

relaterede
visioner

seneste
byens rum

close logo

Endnu ikke medlem?

Fra kun 29,- om måneden kan du følge byens udvikling